Retningslinjer for personvern

“Verkkokauppa Olio Oy” er selskapet som kjører Pandafeetsko.com nettsted.

For å kunne behandle og ekspederer ordrene, trenger vi å lagre noen av dine personopplysninger.

Personlig informasjon du gir oss inkludert og lignende til ditt navn, adresse,telefonnummer, e-postadressen og IP-adressen vil ikke er utgitt, solgt ellerleid ut til noen selskaper eller enkeltpersoner utenfor Verkkokauppa Olio Oy.

Alle betalinger behandles av eksterne nettsteder og nei kontokort beskjed, bankkontoinformasjon eller andre finansielle informasjon lagres av Verkkokauppa Olio Oy.

Eksterne nettsteder.

Verkkokauppa Olio Oy er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder. Du rådes til å lese personvernserklæringen til eksterne nettsteder før avslørepersonlig informasjon.

Informasjonskapsler

En “cookie” er en liten data-tekstfil som plasseres i nettleseren og lar Verkkokauppa Olio Oy å gjenkjenne deg hver gang du besøker dette nettstedet (tilpasning etc). Informasjonskapsler seg inneholder ikke personligeopplysninger, og Verkkokauppa Olio Oy bruker ikke cookies til å samle innpersonlige opplysninger.

Husk risiko når du bruker Internett

Mens vi gjør vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten til enhver informasjon som du sender til Verkkokauppa Olio Oy og du er selv ansvarlig for å opprettholde hemmelighold av passord eller annen kontoinformasjon. I tillegg andre Internett-områder eller tjenester som kan være tilgjengelig gjennom Verkkokauppa Olio Oy har separate data- og personvernpraksisen uavhengigav oss, og derfor vi fraskriver seg ethvert ansvar eller erstatningsansvar for deres retningslinjer eller handlinger.
Kontakt de leverandørene og andre direkte hvis du har spørsmål om deresretningslinjer.