Verkkokauppa Olio Oy Personvernregler

Disse personvernreglene beskriver hvordan din personlige informasjon samles, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra Pandafeetsko.com («Nettstedet»).

Registernavn
Pandafeetsko.com Nettbutikk kundedatabase

Registerinnehaver
Verkkokauppa Olio Oy
Ainontie 3B
28370 PORI
FINLAND
+358400410204
support@pandafeet.com

Kontaktperson for register relaterte saker:
Tero Multisilta
Ainontie 3B
28370 PORI
FINLAND
+358400410204
support@pandafeet.com

Personlig Informasjon Vi Samler
Når du besøker Nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du bruker Nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettstedene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord henviste deg til Nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk-innsamlede informasjonen som «Enhetsinformasjon.»

Vi samler Enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

     – «Kapsler» er datafiler som kan bli funnet plassert på enheten eller datamaskinen, og inneholder ofte en unik identifikator som er anonym. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

     – «Loggfiler» sporer handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning/utgangssider og dato/klokkeslett.
  
I tillegg, når du kjøper eller forsøker å kjøpe gjennom Nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert ditt navn, faktureringsadresse, fraktadresse, betalingsinformasjon, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som «Bestillingsinformasjon.»

Når vi snakker om «Personlig informasjon» i denne personvernreglene, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

Juridisk Grunnlag For Å Samle Inn Og Oppbevare Personlig Informasjon
Under bestillingsprosessen aksepterer kunden vilkårene i bestillingen, som tillater Pandafeetsko.com å samle inn og lagre kundens personlige opplysninger.

Hvordan Bruker Vi Din Personlig Informasjon?
Vi bruker Bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er plassert via Nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til:
å kommunisere med deg
å beskytte våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel

Vi bruker Enhetsinformasjon som vi samler for å beskytte mot potensiell risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere Nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

Data Kilder
Data i kunderegisteret er gitt av kundene ved å fylle ut de personlige informasjon feltene på kassen.

Deling Av Din Personlig Informasjon
Vi deler din Personlig Informasjon med tredjeparter for å kunne behandle betalinger og levere bestilte produkter.
Under bestillingsprosessen overføres alt eller deler av dine personlige data til ditt valgte betalingsprosessorsystem.
Betalingsprosessorene er:
Stripe (Stripe Payments Europe, Ltd.)
Paypal (PayPal, Inc.)
Sofort (Klarna Group)
iDeal (iDEAL BV)
Bancontact/Mister Cash (Bancontact-MisterCash NV/SA)
Paytrail (Paytrail Oyj)
Bitpay (BitPay, Inc.)
Trustly (Trustly Group AB)

For frakt, kan din Personlig Informasjon bli gitt til:
Finnish Post (Posti Group Oyj)

Til slutt, kan vi også dele din Personlig Informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stevning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller på annen måte å beskytte våre rettigheter.

Spor Ikke
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt Nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et Spor Ikke-signal fra nettleseren din.

Dine Rettigheter
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi har med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom Nettstedet) ellers for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din kan overføres utenfor Europa.

Data Oppbevaring
Når du bestiller gjennom Nettstedet, opprettholder vi Bestillingsinformasjonen for våre registre med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.
Vi beholder personlig informasjon på nettbaserte servere maksimalt 1 år og i database sikkerhetskopier maksimalt 5 år..

Sikkerhet
All personlig informasjon er sikret ved hjelp av passende tiltak. Bare autoriserte ansatte i Verkkokauppa Olio Oy kan se og behandle personlig informasjon.

Mindreårige
Nettstedet er ikke ment for personer under 16 år.

Endringer
Vi kan oppdatere denne personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

Kontakt Oss
For mer informasjon om vår personvern, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, vennligst kontakt oss via e-post på support@pandafeet.com eller via post ved å bruke følgende detaljer:

Verkkokauppa Olio Oy
Ainontie 3B
28370 PORI
FINLAND